Gruppträning
Smågruppsträning - där din träning är i fokus. Hos oss tränar vi i mindre grupper med upp till 15 deltagare. 

Du som deltar får vid varje träningstillfälle otroligt kvalitativ träning där instruktören har möjlighet att ha stort fokus på samtliga deltagares individuella utförande och teknik. Träning i mindre grupp gör också att vi tillsammans kan anpassa övningar, upplägg och intensitet utifrån era olika nivåer och förutsättningar så att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Din träning blir alltså både effektiv och säker! Inte minst skapar det en otroligt fin gemenskap och en stark teamkänsla.
Boka ditt träningspass här
Cross-ish
Beskrivning kommer...
Cirkelträning
Beskrivning kommer...
Core
Beskrivning kommer...
Cross-ish Team
Beskrivning kommer...
Seniorpass
Ett träningspass anpassat för våra äldre medlemmar. Under 60 minuter jobbar vi med övningar för att bibehålla och förbättra såväl rörlighet och balans som styrka och kondition. 

Det här är ett pass som definieras av en härlig stämning och god gemenskap samtidigt som man år bra träning på köpet. 
Rumppass
30 minuters ren rumpträning. Fantastiskt! Instruktören har valt ut de allra bästa och mest effektiva övningarna för dig som önskar utveckla din sätesmuskulatur. Vi strävar efter att hitta fullständig kontakt i sätet vid samtliga övningar och repetitioner.
Intervall
Ett högintensivt intervallpass där du tränar både styrka och kondition under olika långa tidsintervaller. Både med yttre vikt samt med egen kroppsvikt. Vi strävar efter att ta ut oss maximalt i varje intervall där du utmanas att pusha dig själv och dina gränser. Men du bestämmer såklart ditt eget tempo och lägger intensiteten helt på din lämpliga nivå.

Ett grymt och effektivt pass för kondition, explosivitet, styrka med en hög förbränning.
Power Hour
Boosta upp lördagen med power hour! Ett helhetspass som inkluderar både kondition och styrka. Inslag med spinning, funktionellt, fria vikter, kroppsvikt, explosivitet, intervall, uthållighet och en massa skojigheter. En härlig variation varje helg med andra ord!
Yoga
Under Yogan lär vi oss att lyssna in kroppen och skapar ett följsamt andetag. Yogan är för alla åldrar och för såväl erfarna som nya Yogisar.

Varje Yogaklass avslutas med en lugn och skön avslappning

Kontakt

info@feelbetterperformance.se
042 - 424 04 41
crossmenu